Flyboda

På landet i Lönsboda

Badrum

Lördagen gick åt till storstädning hos hönsen, men fint blev det. Många av hönsen ruggar nu inför vintern och när tupparna gör det så kan man hitta så här långa och fina fjädrar.


I fredags hade vi en hantverkare här och tittade på vårt badrum. Badrummet renoverades senast på 60-talet och är klätt med en märklig gul-beige plastplatta på väggarna och med mörkgrön plastmatta på golvet. Vid handfatet är det uppsatt låtsaskakel med motiv på gamla kända båtar. Vackert. Lite här och var finns små hål efter diverse uppsättningar, fönstret har sett bättre dagar och ventilationen består av att man öppnar fönstret. Hur som helst, det första som hantverkaren konstaterade när han kom in i badrummet var - ni har fukt här va?
Så...det finns nog inte mycket mer att göra än att börja planera ett nytt badrum.

Det var i och för sig väntat och vi vet ganska väl hur vi vill ha det men det drar med sig lite mer. Ingången till badrummet är från köket och så "ska" man tydligen inte ha det idag så nu är vi inne på att gå in via rummet bredvid där vi har förvaring. Om ingången ska vara där istället så får vi riva upp nuvarande garderobsvägg med sex fulla garderober. Resterande tre väggar i det rummet har fönster eller dörröppning så någon motvarande hel vägg med förvaring kommer inte gå att få till.

Det blir till att fortsätta fundera.

28 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)