Flyboda

På landet i Lönsboda

Färdigtapetserat

Så. Nu är tapeten uppe. Jag ställde till det lite vid ena fönstret men det blev nog okej ändå. Där är några bubblor som ännu inte har lagt sig men jag hoppas de gör det under natten. Tapeten var bra att sätta i alla fall.


På andra sidan rummet har vi fått plats med fyra garderober. Men vi vet inte om vi ska fixa till de gamla dörrarna så att de passar eller om vi ska hänga ett draperi framför. Dörrar är nog snyggast men de måste i så fall sågas av, ev. både uppe och nere för att inte ta emot i golvet eller taket.


Jag har även behandlat tio av hönsen mot benkvalster. Det är ett kvalster som trivs när det är fuktigt och som lever i benhuden på dem. Utanpå benen och fötterna bildas det lager med hård hud. Jag har tidigare provat att behandla med vaselin men det har inte hjälpt. Nu har jag istället börjat att bada deras ben och fötter och sen smort in dem med Helosan och Tenutex. Det senare är egentligen ett medel mot löss. Och inte mot den sorten som man kan ha på huvudet... Jag började förra helgen och det verkar som att det hjälper. Jag hoppas det.

16 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)